Tuli luettua Mary Higgins Clarkin jännäri Missä olet nyt?. Juttuun liittyi pieni kirjan arviointi-/esittelytehtävä, joten tuli valittua sellainen arvattavasti melko sujuva ja mukava lukukokemus. Tätä ennen tankkasin Lessingiä, joka ei todellakaan kuulu suosikkeihini (hups, ei kai saisi sanoa ääneen, nobel palkittu jne...).

Tässä kuitenkin pieni esittely Higgins Clarkista: Mack katosi kymmenen vuotta sitten. 21-vuotias Columbian yliopiston opiskelija häipyy mitään selittämättä ja jälkiä jättämättä. Joka vuosi äitienpäivänä hän kuitenkin soittaa lyhyen puhelun kotiin. Edes isän kuolema 11.9. terrori-iskussa, ei saa häntä ottamaan yhteyttä kotiin. Mackin sisko Carolyn on juuri valmistunut oikeustieteellisestä ja veljen mystinen katoaminen kaivertaa hänen mieltään .

Niinpä kun veli soittaa taas äitienpäiväpuhelunsa, Carolyn vihastuksissaan ilmoittaa Mackille, aikovansa etsiä tämän käsiinsä. Mikä on se syy, mikä pitää Mackin poissa kotoa ja pitämästä yhteyttä. Seurauksena Carolynin ilmoitukseen, Mack  ilmoittaa kolehtihaaviin pudottamallansa lappusella, ettei Carolyn saa etsiä häntä. Carolyn ei tästä piittaa, vaan alkaa omatoimisesti selvittää katoamista. Sitten alkaakin tapahtua. Lääkäriperheen tytär katoaa,  ja käy ilmi, että alueella on kadonnut muitakin tyttöjä vuosien aikana. Kun kadonnut tyttö Leesey  soittaa isälleen lyhyen puhelun ja ilmoittaa soittavansa seuraava kerran äitienpäivänä, tilanne kiristyy. Yhtäkkiä poliisi epäileekin Mackia sarjamurhaajaksi ja aloittaa etsinnät löytääkseen tämän.  Jännitys tiivistyy…

Mary Higgins Clark on kirjoittanut jälleen hermoja kutkuttavan, loppua kohti huipentuvan jännärin. Suuri määrä henkilöitä kirjan alussa hieman sekoittaa, tarkkana saa olla. Kirja oli sujuvaa ja viihdyttävää luettavaa, ei kuitenkaan parasta Higgins Clarkia. Esim. kirjailijan aikaisimpaa tuotantoa oleva trilleri Huuto yössä, päihittää tämän Missä olet nyt? mennen tullen.

1268155426_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1268157099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No kylläpä asettuivatkin kuvat tosi hienosti, taas kerran.... Jäks!! Olen kyllä oikea mestari tässä!